2010. január 29., péntek
Sült banán
Kedvencünk a sült banán. A kínai büfékben kaphatót még nem próbáltam, így nem tudom, hogy mennyire más a miénk, de én rengeteget bírnék belőle enni. Szeretem a kissé krémes állagát és garantáltan csak frissen az igazi, langyosan..
Sült banán
Hozzávalók
tojás
liszt
tej
sütőpor
banán
olaj
méz
A tojás, liszt, kevés sütőpor,tej keverékéből sűrű palacsinta tésztát készítünk. Arányokat nem írok, mert függ attól, hogy menni banánt használunk, a lényeg, hogy jó sűrű legyen. A banánokat teccés szerint feldaraboljuk, és belemártjuk a sűrű tésztába, majd bő olajban megsütjük. Az olajat alaposan felitatjuk róla és még langyosan mézet csorgatunk rá.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése