2010. január 29., péntek

Sült banán

Kedvencünk a sült banán. A kínai büfékben kaphatót még nem próbáltam, így nem tudom, hogy mennyire más a miénk, de én rengeteget bírnék belőle enni. Szeretem a kissé krémes állagát és garantáltan csak frissen az igazi, langyosan.. Sült banán Hozzávalók tojás liszt tej sütőpor banán olaj méz A tojás, liszt, kevés sütőpor,tej keverékéből sűrű palacsinta tésztát készítünk. Arányokat nem írok, mert függ attól, hogy menni banánt használunk, a lényeg, hogy jó sűrű legyen. A banánokat teccés szerint feldaraboljuk, és belemártjuk a sűrű tésztába, majd bő olajban megsütjük. Az olajat alaposan felitatjuk róla és még langyosan mézet csorgatunk rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése